end-of-line verpakken in de

Betonindustrie

Betonindustrie - sterk verpakkingsmateriaal met voldoende rekvermogen

Transport in de betonindustrie draait om het opvangen van trillingen en G-krachten. Dat vraagt om verpakkingsmateriaal dat enerzijds sterk is, maar gelijktijdig voldoende rekvermogen heeft. FROMM levert omsnoerband met de juiste elasticiteit en kracht om ladingen bij elkaar te houden. Het verpakken van stenen met omsnoerband – zeker met het oneindig recyclebare PET-band – is bijzonder effectief en het bespaart ook nog verpakkingskosten.

Producten

Onze oplossingen

ga naar omsnoeren

Producten

Omsnoeren

Omsnoeren is een bijzonder effectieve methode om je ladingen te stabiliseren

ga naar omsnoeren
ga naar foliewikkelen

Producten

Foliewikkelen

Folie laat je stabiel verpakken tegen een lage kostprijs

ga naar foliewikkelen

Just in time

Voor de betonindustrie is just-in-time management van groot belang. Wij zien dat betonfabrieken het steeds drukker krijgen. Ze moeten met kortere doorlooptijden meer realiseren. Onze betrouwbare omsnoermachines blijven zelfs onder de meest heftige werkomstandigheden doorgaan. Slim ontwerp, een minimum aan bewegende delen en een zelfreinigend systeem zorgen ervoor dat onze machines onderhoudsarm zijn. Gaat er toch iets mis? Dan kun je rekenen op een uitstekende service.

Ergonomische verpakkingsoplossingen voor de betonindustrie

Specialisten van FROMM denken met je mee over de meest ergonomische verpakkingsoplossingen voor de betonindustrie. Afhankelijk van budget en situatie bieden wij vol- of semiautomatische oplossingen. Daarnaast denken wij mee over:

  • Zware producten;
  • Stofrijke werkomgevingen;
  • Just-in-time;
  • Korte doorlooptijden;
  • Veiligheid en ergonomie van medewerkers;
  • Jouw MVO beleid;

Omsnoermachine in volautomatische lijn

Bekijk hoe we een omsnoermachine geïntegreerd hebben in een volautomatische lijn van een betonfabriek.

MVO, recycling en kostenbesparing

Wij zorgen dat jij met minder verpakkingsmateriaal het vereiste resultaat kunt realiseren. Daarbij innoveren we alle aspecten van het verpakkingsproces. De vervanging van staal- door PET-band zorgt voor minder risico op verwondingen bij het losknippen van een strak omsnoerd pakket. Ook is PET-band oneindig recyclebaar. Dat is goed voor het milieu en voor jouw portemonnee. Met de overstap van staal- naar PET-band kunnen grootgebruikers duizenden euro’s per jaar besparen. Daar komen extra besparingen door lichter gewicht en lager verbruik bovenop. Benieuwd wat het jou kan opleveren? Wij brengen je terugverdientijd en besparingen graag in kaart!

Zoek je innovatieve verpakkingsoplossingen voor het transport van zware producten?

Onze experts staan klaar om je te adviseren over de best mogelijke verpakkingsoplossingen voor de betonindustrie.