FROMM

Serviceorganisatie

Serviceorganisatie

FROMM ontzorgt je volledig als het gaat om de logistieke eindverpakking. Onze machines vragen minder onderhoud en verbruiken aantoonbaar minder verpakkingsmateriaal. Onze adviseurs helpen de best mogelijke match voor jouw wensen te vinden. Gaat er onverhoopt toch iets mis, dan staat onze eigen serviceafdeling voor je klaar. Waar mogelijk krijg je vervangende apparatuur terwijl de reparatie wordt uitgevoerd.

Duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid
FROMM machines zijn gemaakt met een minimum aan bewegende (slijtgevoelige) delen. Bij het ontwerp staan duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid vooraan. Jouw mensen kunnen er praktisch direct mee aan de slag. Met hoogwaardige kwaliteit heeft FROMM een duidelijke positie verworven binnen de kritische wereld van het verpakken. Onze producten worden niet voor niets zelfs door onze concurrenten verkocht.

Innovatief verpakkingsmateriaal
Onze hoogwaardige FROMM machines vullen wij aan met innovatief verpakkingsmateriaal. Wij ontwikkelen op duurzaamheid. Dat doen we niet alleen om het milieu te sparen, maar ook omdat het eenvoudiger te verwerken is en kosten terugdringt. Een voorbeeld zijn  de pre-stretch voorrekinstallaties die het verbruik van omwikkelfolie tot 80 procent kunnen terugdringen. Wij helpen je zorgeloos verpakken met slimme ontwikkelingen en advies op maat.

Standaard 24 maanden garantie
Ons streven naar hoogwaardige kwaliteit wordt weerspiegeld in de 24 maanden garantie die we op alle door FROMM geproduceerde apparaten en machines leveren. Tegen zeer aantrekkelijke condities kun je met het FROMM Quick Service Systeem (QSS) of het Combinatie Voordeel Plan (CVP) zorgen dat je nagenoeg ononderbroken door kunt blijven werken.

Eigen binnen- en buitendienst
Voor handapparaten bieden wij een unieke bruikleenservice aan. Tijdens reparatie krijg je een vervangend apparaat ter beschikking. Voor grotere machines bestaan er op de gebruiksomstandigheden afgestemde voorwaarden. Reparaties kunnen wij in de meeste gevallen zeer snel afhandelen. Wij hebben een eigen binnen- en buitendienst en beheren het magazijn met reserveonderdelen voor Noord Europa.