markten

Landbouwindustrie

Landbouwindustrie - efficiënt werken en stevig verpakken

Efficiënt werken en stevig verpakken. Dat is wat je nodig hebt in de landbouwindustrie. Je werkt namelijk met korte doorlooptijden en werkt met producten die snel bij de klant terecht dienen te komen. De robuuste verpakkingsmachines van FROMM zijn bestand tegen diverse werkomstandigheden. Ons omsnoerband is oersterk, roest niet en zorgt ervoor dat stapels kratten, kisten, fusten of dozen op hun plek blijven. De transportlading gaat stabiel de vrachtwagen in en blijft gedurende de rit keurig overeind.

Producten

Onze oplossingen

Meer weten over omsnoeren

Producten

Omsnoeren

Omsnoeren is een bijzonder effectieve methode om stapels kratten, kisten, fusten of dozen te stabiliseren.

Meer weten over omsnoeren
Meer weten over foliewikkelen

Producten

Foliewikkelen

Dankzij foliewikkelen ben je in staat om je producten stevig te verpakkingen. En het allermooiste? De lage kostprijs.

Meer weten over foliewikkelen

Oplossingen speciaal voor de landbouwindustrie

FROMM heeft de nodige ervaring in verpakkingsmethoden speciaal voor de landbouwindustrie. Het gaat veelal om kratten, kisten of fusten. Wij weten dat je sterke en efficiënte verpakkingsmethode moet kiezen dat bestand is tegen ruwe werk- en weersomstandigheden. Daarnaast weten we dat kwaliteit en versheid van producten van essentieel belang is.

Wij bieden verpakkingsmethoden op maat voor bedrijven als:

 • Visserij
 • Vleesindustrie
 • Landbouw
 • Tuinbouw
 • Groentetelers
 • Fruittelers

Milieuvriendelijk verpakken én kosten besparen

Met minder verpakkingsmateriaal het vereiste resultaat realiseren. Dat is wat je wilt. Wij helpen je daarbij.

Tijd om het verpakkingsproces onder de loep te nemen en de nodige verbeteringen door te voeren. Door bijvoorbeeld stalen omsnoerband te vervangen door PET- of papierband. Hierdoor ontstaat er minder risico op verwonding bij het losknippen van een strak omgesnoerd pakket.

Ook zijn beiden (papier en PET) volledig recyclebaar. Wat dan weer bijdraagt aan een groene voetafdruk én je portemonnee. Met de overstap van staal naar PET of papier besparen grootverbruikers duizenden euro’s per jaar! En dan hebben we het nog niet eens gehad over de besparing dankzij het lichtere gewicht én lagere verbruik.

Ben je benieuwd wat het voor jouw bedrijf specifiek betekent? Wij brengen je terugverdientijd en besparingen graag in kaart.

Hoe verloopt het transport van jouw producten?

Onze experts staan klaar om je te adviseren over de best mogelijke verpakkingsoplossingen voor de landbouwindustrie.

  Referenties

  FROMM bestaat 40 jaar! En dat moet gevierd worden. Daarom interviewden wij onze meest trouwe klanten. Ze vertellen ons hoe de samenwerking verloopt en waarom ze al zo lang klant zijn bij ons. Ben je benieuwd? Lees dan verder. Vandaag is de directie van A.C. van Blijderveen Fruit B.V. aan het woord. Even over A.C. Van Blijderveen Fruit B.V.… A.C. Van Blijd...

  Lees meer >

  Abdelhak Bilal – Magazijnmedewerker bij Econosto “Op onze afdeling Expeditie hebben we regelmatig te maken met afwijkende of grote verpakkingsafmetingen. De FROMM armwikkelmachine heeft voor ons een duidelijke verbetering opgeleverd op het gebied van efficiency doordat we nu alle verpakkingsafmetingen machinaal wikkelen.”

  Lees meer >