Contact

verpakkingsoplossingen

Foliewikkelen

verpakkingsoplossingen

Foliewikkelen

verpakkingsoplossingen

Foliewikkelen

FROMM: toonaangevend in foliewikkelen

FROMM produceert hoogwaardige foliewikkelmachines en verbruiksmaterialen voor grootverbruik in de betonindustrie, distributiecentra, logistiek, houtindustrie en metaalindustrie. Wereldwijd werkt FROMM met ruim 1.200 specialisten aan de ontwikkeling, productie en de verkoop van end-of-line verpakkingsmachines, -apparatuur en verbruiksmateriaal. Daarvoor werkt het bedrijf met twintig dochterondernemingen en vijftig gespecialiseerde partners.

FROMM staat garant voor:

 • Onderhoudsarme verpakkingsmachines en verbruiksmaterialen van een hoogwaardige kwaliteit
 • Persoonlijke aandacht van specialisten die je verpakkingsproces optimaliseren
 • Heldere afspraken op het gebied van service en onderhoud

FROMM

PACK WITH A SMILE

Foliewikkelen: stabiel verpakken tegen een lage kostprijs

De foliewikkelmachines van FROMM zorgen voor een stabiele lading tegen een lage kostprijs. Daarvoor leveren wij kwalitatief hoogwaardige folie die beter rekt en foliewikkelmachines die met minder materiaal, meer verpakken. Dat resulteert in directe besparingen dan welke goedkope alternatieven dan ook. Wij demonstreren daarom graag onze intelligente oplossingen. Vraag daarvoor een demonstratie aan bij een van onze verpakkingsspecialisten.

Optimale bescherming tegen beschadigingen

Bij foliewikkelen wordt dunne folie van plastic rondom een product of een pallet gewikkeld. Dit kan op twee manieren: handmatig of machinaal. Door gebruik te maken van foliewikkelen worden de materialen gebundeld, gezekerd en beschermd tegen beschadigingen en vuil. Het is een relatief goedkope en eenvoudige manier om de lading tijdens het transport te zekeren. Daarnaast kun je door foeliewikkelen de producten eenvoudig bij elkaar houden en is deze manier van bescherming geschikt voor de meest uiteenlopende producten.

Op naar de juiste oplossing voor jouw bedrijf

Na een eerste kennismaking zoomt FROMM dieper in op je logistieke vraagstukken om te bekijken welke manieren van foliewikkelen binnen jouw productieproces van toepassing kunnen zijn. Samen beantwoorden we dan vragen zoals soorten lading, welke foliespanning en de meest geschikte manier van bijvoorbeeld hechting. Vanuit deze analyse geven wij een uitgebreid advies over al onze mogelijkheden op het gebied van professioneel foliewikkelen.

FROMM biedt vele soorten folie

FROMM biedt vanzelfsprekend een heel scala aan soorten folie voor de meest geschikte oplossing. Het kiezen van de juiste soort folie is daarbij geheel afhankelijk van het soort materiaal, de mate van bescherming, vervoer en verpakking. In nauw overleg met onze foliespecialisten kiezen we samen het juiste, meest geschikte foliemateriaal voor jouw producten en diensten. Daarbij staat kwaliteit, kracht en flexibiliteit natuurlijk altijd voorop.

Bespaar op foliewikkelen. Onze experts vertellen je hoe!

 


  FROMM staat voor Pack with a smile.

  FROMM: ALLES IN HUIS

  Pack with a smile. Daarvoor halen wij letterlijk en figuurlijk alles uit de kast. Van slimme besparingen en de meest efficiënte foliewikkelmachines tot een optimale service en gunstige onderhoudscontracten. Alles in combinatie met hoogst onze persoonlijke aandacht, betrokken specialisten en innovaties die daadwerkelijk bijdragen aan de resultaten binnen jouw bedrijf.

  Persoonlijke aandacht

  Wij houden van elke verpakkingsuitdaging. Daarvoor werken we graag nauw samen met jullie specialisten. Vanuit die persoonlijke samenwerking realiseren we een optimale end-of-line verpakkingsoplossing.

  Hoogwaardige kwaliteit

  Lagere verpakkingskosten

  Directe lijnen met fabrikant

  Toegang tot topservice

  Snelle leveringen

  Verbruiksmateriaal

  WIKKELFOLIE

  Machinefolie

  Machinefolie

  Wij helpen mee bij het kiezen van de juiste wikkelfolie

  vraag offerte aan

  Een wereldwijde kennispartner

  INTERNATIONAAL BEREIK

  FROMM is dé kennispartner in end-of-line verpakken en met name foliewikkelen. Dat bewijzen we al sinds 1947 met onze innovaties en gepatenteerde oplossingen. En dat doen we wereldwijd. Als toonaangevende partner op het gebied van folie en foliewikkelmachines bieden wij je een kennisniveau op het allerhoogste niveau.

  Gerard | FROMM Contact