Contact

Opvulmateriaal

Opvulmateriaal van papier

Airpad™ Paper

Opvulmateriaal

Opvulmateriaal van papier
Airpad™ Paper

Een pakket uitpakken is een beleving voor je klant. Het besef dat het opvulmateriaal duurzaam is, biedt een extra dimensie aan dit geluksmoment. Maak van jouw merk een topmerk. Zorg dat je klanten je nooit meer vergeten. Ga voor duurzaam inpakken met opvulmateriaal van papier.

Duurzaam opvulmateriaal van papier

Bij FROMM zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardig opvulmateriaal van papier. Hierbij willen we niet alleen de beste bescherming voor je producten bieden. Oók vriendelijk zijn voor ons milieu. Duurzaamheid is de sleutel tot een betere toekomst. En daarom hebben wij een product ontwikkeld dat voldoet aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid: Airpad™ Paper.

Opvulmateriaal

Airpad™ Paper

Ons opvulmateriaal van papier

Ons opvulmateriaal van papier

Voor de duurzaamste uitpakbeleving.

Vraag offerte aan

De voordelen van opvulmateriaal van papier

Opvulmateriaal van papier wordt gebruikt als een milieuvriendelijke en duurzame manier om verpakkingen te beschermen en op te vullen. De voordelen? Komen ze.

 • Milieuvriendelijk. Gerecycled papier helpt bij het verminderen van de hoeveelheid afval én het behoud van natuurlijke hulpbronnen.
 • Biologisch afbreekbaar. Na gebruik kan het opvulpapier gemakkelijk worden afgebroken in de natuur, zonder een langdurige negatieve impact op het milieu.
 • Lichtgewicht. Papier is lichter dan veel andere verpakkingsmaterialen. Dit helpt om je verzendkosten te verlagen.
 • Effectieve bescherming. Opvulmateriaal van papier beschermt je producten tegen stoten en schokken tijdens transport.

Het beste opvulmateriaal van papier

Airpad™ Paper is de meest innovatieve, duurzame manier om jouw producten te beschermen tijdens verzending. Waarom? Dit opvulmateriaal biedt het beste van twee werelden: lucht en papier. Een opgevulde ruimte bestaat voor 99%(!) uit lucht. Slechts 1% bestaat uit ons papieren materiaal. Hiervan is 75% FSC-gecertificeerd gerecycled materiaal. Dit betekent dat het papier afkomstig is van hergebruikt materiaal. Ook voldoet Airpad™ Paper aan alle eisen om het weg te gooien bij het oud papier. Duurzamer wordt het niet.

Hoe dat precies werkt? Een machine produceert opvulpapier in de gewenste grootte. Het papier gaat door de machine heen en transformeert het materiaal tot kussens. Klaar om producten te beschermen én om later weer gerecycled te worden.

Ons opvulmateriaal van papier
Opvulmateriaal van papier | FROMM

Opvulpapier: de juiste machine

Bij FROMM bieden we verschillende machines aan voor het verpakken met opvulpapier. Zo produceert de compacte AP150 razendsnel luchtkussens in de gewenste grootte. De Packmaster™ Pro helpt je grote pakketten in te pakken. Met deze machine realiseer je namelijk snel een hoog volume aan beschermingsmateriaal. Als je veel kleine pakketten verzendt, is de Packmate™ Pro geschikt. En is kleine tot middelmatige productbescherming voldoende voor jouw pakketten? Dan biedt de Quantum XTW uitkomst.

Al met al hebben we voor elk opvulpapier en voor elke toepassing de juiste machine. Onze specialisten adviseren je graag over de beste keuze voor jouw bedrijf.

Alle machines
Opvulmateriaal papier | FROMM

Op zoek naar duurzaam opvulmateriaal van papier?

Je bent bij FROMM aan het juiste adres. Onze experts geven je graag advies. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.


  Houthandel Bogaerd

  Referentie

  Boogaerdt hout

  ”Dankzij FROMM maken we op een zo efficiënt mogelijke manier gebruik van verpakkingsmateriaal.”

  Verder lezen
  Omsnoeringsapparaat | FROMM Nederland | Werkcon B.V.

  Referentie

  Werkcon B.V.

  “FROMM is een partij waarmee wij al meer dan 25 jaar naar volle tevredenheid mee samenwerken."

  Verder lezen
  LTL Woods | Bas Speyer | FROMM

  Referentie

  LTL Woodproducts

  Bas Speyer – Controleur en loodsmedewerker bij LTL Woods ‘Wij willen onze houtproducten stevig omsnoerd naar onze klanten versturen en werken graag met betrouwbare apparatuur waarmee we snel en prettig werken. Daarom kiezen wij voor de PET- en staalbandapparaten van FROMM.’

  LTL Woodproducts

  Producten

  Onze oplossingen

  Oplossing

  Omsnoeren

  Oplossing

  Foliewikkelen

  Oplossing

  Opvulmateriaal

  Eric | FROMM Contact