Contact

Opvulmateriaal

Papier opvulmachines

Bekijk producten

Opvulmateriaal

Papier opvulmachines
Bekijk producten

Opvullen met papier is de meest duurzame manier om je goederen te beschermen tijdens transport en opslag. Wat je daarvoor nodig hebt? Het juiste materiaal (Airpad™ Paper bijvoorbeeld) én de juiste papier opvulmachine. Goed nieuws: hebben we voor je.

Over papier opvulmachines

Papier opvulmachines worden gebruikt om lege ruimtes in dozen, pakketten of verpakkingen op te vullen met opvulmateriaal van papier. Zo bescherm je de inhoud van de verpakking tijdens het transport, voorkom je beweging van producten binnen de verpakking én minimaliseer je schade.

 • Geschikt voor verschillende soorten opvulmateriaal
 • De opvulmachines zijn geautomatiseerd en worden geïntegreerd in productielijnen
 • Verpakkingsefficiëntie: verpakkingen worden efficiënter gevuld
 • Door de efficiënte vulling van verpakkingen verminder je het gebruik van opvulmateriaal, wat leidt tot kostenbesparing
 • Duurzaamheid: recyclebaar en milieuvriendelijk verpakken
 • Geschikt voor verschillende industrieën, waaronder webwinkels en distributiecentra

Papier opvulmachine: Paperpad

Wij introduceren: Paperpad. Dé veilige, geruisloze en kosteneffectieve verpakkingsoplossing om next level te gaan met duurzaam verpakken met papier. Deze machine maakt gebruik van onze gepatenteerde methode van papier kreukelen. Hierdoor behaal je optimale bescherming van je producten met een minimale hoeveelheid papier. Je werkt duurzamer dan ooit, effectief, gebruiksvriendelijk en veilig.

Paperpad maakt gebruik van voorgevouwen en voorgesneden papier. Dit zorgt voor een betere compactheid en eenvoudige aanpassing aan het formaat van je doos. Gebruik de papier opvulmachine stand-alone, integreer hem in je geautomatiseerde inpaksysteem of werk met SmartFill waarbij de ruimte in de doos vooraf wordt gescand. Wij ontwikkelen het meest optimale systeem.

Papier kussenmachine: AP150

Opvullen met papier? Dat doe je met Airpad Paper. Een milieuvriendelijke en duurzame manier om goederen te beschermen en op pakketten te vullen. Licht in gewicht, biologisch afbreekbaar én zeer veelzijdig.

Maak je verpakkingsproces nog efficiënter met een papier opvulmachine. Met de AP150 voor Airpad Paper™ werk je snel en hygiënisch. Deze papier kussenmachine is geschikt voor een hoge werkbelasting gedurende de hele dag. Gebruik het systeem alleen of samen met een oprolunit. Hiermee produceer je binnen 3 minuten een rol van zo’n 0,5 m3!

Bekijk product
Opvulmateriaal papier | FROMM

Advies over de geschikte papier opvulmachine

Bij het kiezen voor een papier opvulmachine is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren. Denk aan de snelheid van je verpakkingsproces, het type producten dat je verpakt, de beschikbare ruimte, je budget, toekomstige groei… En wat dacht je van gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid? Het is essentieel om alle factoren zorgvuldig te overwegen om een papier opvulmachine te kiezen die voldoet aan je behoeften. Geen zorgen: wij helpen je graag bij het nemen van de juiste beslissing. Neem contact op met één van onze experts.

Neem contact op

Nóg duurzamer

Nóg betere bescherming

Ga nóg een stap verder met onze papieren tape dispenser. Zo maak je de duurzame look van je pakketten helemaal compleet. En wist je dat papieren tape prettig is bij het openen van pakketten én goed tegen diefstal werkt? De voordelen zijn (bijna) eindeloos.

En we maken het nog een beetje mooier. Gebruik maken van deze dispenser kan nu zonder investering. Onze verpakkingsspecialist komt bij je langs. Samen inventariseren jullie alle mogelijkheden. Vervolgens komt er een testmachine op locatie. Vraag nu een gratis trial aan!

Plan een demo
Papier tape dispenser | FROMM

Op zoek naar een papier opvulmachine?

Wij helpen je graag bij de keuze. Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.


  Houthandel Bogaerd

  Referentie

  Boogaerdt hout

  ”Dankzij FROMM maken we op een zo efficiënt mogelijke manier gebruik van verpakkingsmateriaal.”

  Verder lezen
  Omsnoeringsapparaat | FROMM Nederland | Werkcon B.V.

  Referentie

  Werkcon B.V.

  “FROMM is een partij waarmee wij al meer dan 25 jaar naar volle tevredenheid mee samenwerken."

  Verder lezen
  LTL Woods | Bas Speyer | FROMM

  Referentie

  LTL Woodproducts

  Bas Speyer – Controleur en loodsmedewerker bij LTL Woods ‘Wij willen onze houtproducten stevig omsnoerd naar onze klanten versturen en werken graag met betrouwbare apparatuur waarmee we snel en prettig werken. Daarom kiezen wij voor de PET- en staalbandapparaten van FROMM.’

  LTL Woodproducts

  Producten

  Onze oplossingen

  Oplossing

  Omsnoeren

  Oplossing

  Foliewikkelen

  Oplossing

  Opvulmateriaal

  Ronald | FROMM Contact