Contact

VERPAKKINGSOPLOSSINGEN

OPVULMATERIAAL

VERPAKKINGSOPLOSSINGEN

OPVULMATERIAAL

VERPAKKINGSOPLOSSINGEN

OPVULMATERIAAL

FROMM: toonaangevend opvulmateriaal

FROMM produceert hoogwaardige machines en verbruiksmaterialen zoals opvulling voor  grootverbruik in de betonindustrie, distributiecentra, houtindustrie en metaalindustrie. Wereldwijd  werkt FROMM met ruim 800 specialisten aan de ontwikkeling, productie en de verkoop van  end-of-line verpakkingsmachines, -apparatuur en verbruiksmateriaal. Daarvoor werken wij met  twintig dochterondernemingen en vijftig gespecialiseerde partners.

FROMM staat garant voor:

 • Onderhoudsarme verpakkingsmachines en verbruiksmaterialen van een hoogwaardige kwaliteit
 • Persoonlijke aandacht van specialisten die je verpakkingsproces optimaliseren
 • Heldere afspraken op het gebied van service en onderhoud

Producten

Onze verpakkingsoplossingen

Oplossing

Papieren oplossingen

Oplossing

Geavanceerde opvulsystemen voor grote gebruikers

FROMM

Pack with a smile

Airpad® van FROMM: betaalbaar en flexibel opvulmateriaal

FROMM biedt met Airpad® een gepatenteerde oplossing met een kostenbesparing van 30 tot  35% ten opzichte van papier, karton en polyurethaan. Airpad® is een uniek inpaksysteem waarbij luchtkussens op maat worden gemaakt als vulmateriaal. Daarbij kun je kiezen uit een oneindige hoeveelheid van verschillende afmetingen luchtkussens die desgewenst  door elkaar geproduceerd kunnen worden. De luchtvulling kan eenvoudig worden aangepast aan de in te pakken producten en/of dozen.

Airpad®: minder gewicht, optimale bescherming

Airpad® is een luchtkussen inpaksysteem, waarbij uit zo gering mogelijk materiaal zoveel  mogelijk volume gehaald wordt. Het gebruik van luchtkussens als inpakmateriaal levert een  enorme gewichtsbesparing op, waardoor automatisch op de transport- en verzendkosten  bespaard wordt. Inpakken met lucht is hierdoor in de meeste gevallen goedkoper dan andere  opvulmaterialen. Airpad® luchtkussens bieden een optimale bescherming van uw producten.  Ook voor het verzenden van zware producten is het Airpad® inpaksysteem uitermate geschikt  De voordelen van Airpad® zijn eindeloos.

 • Snelle opvulling voor dozen inpakken
 • Hygiënisch en ergonomisch werken
 • Weinig afval tijdens proces
 • Flexibel uitbreidingen gedurende piektijden

Opvulmaterialen voor kleine tot middelgrote gebruikers

FROMM adviseert en berekent je mogelijke besparingen. Het complete inpakproces wordt van A  tot Z geanalyseerd. Van daaruit berekent FROMM de optimale combinatie Airpad® Systeem en  folie. Hiermee bespaar je niet alleen vele euro’s aan verpakkingsmateriaal, maar geniet je meteen  van de accurate service die ervoor zorgt dat je non-stop verder kunt met je kernactiviteiten.

 • Je pakt bestelde producten snel eenvoudig in voor verzending terwijl je  inpakplaats opgeruimd blijft
 • Airpad®-luchtkussens houden je verzonden product beschermd gedurende transport
 • Alle klanten van onze klanten genieten van dezelfde voordelen bij het uitpakken van het  ontvangen pakket
 • Met 1% materiaal vul je 99% op, dit past uitstekend binnen MVO ondernemen

FROMM biedt oplossingen voor grote en kleinere gebruikers. Door het grote aantal  programma’s kunnen er vele verschillende formaten luchtkussens geproduceerd worden. Door  gebruik van het meest geschikte formaat luchtkussen, worden producten het best beschermd.

Bespaar op foliewikkelen. Onze experts vertellen je hoe!


  FROMM staat voor Pack with a smile.

  FROMM: ALLES IN HUIS

  Pack with a smile. Daarvoor halen wij letterlijk en figuurlijk alles uit de kast. Van slimme  besparingen en de meest uitgebreide opvulmaterialen tot een optimale service en gunstige  onderhoudscontracten. Alles in combinatie met onze hoogst persoonlijke aandacht, betrokken  specialisten en innovaties die daadwerkelijk bijdragen aan de resultaten binnen jouw bedrijf.  Onze kernwaarden zijn helder en duidelijk…

  Persoonlijke aandacht

  Wij houden van elke verpakkingsuitdaging. Daarvoor werken we graag nauw samen met jullie specialisten. Vanuit die persoonlijke samenwerking realiseren we een optimale end-of-line verpakkingsoplossing.

  Hoogwaardige kwaliteit

  Lagere verpakkingskosten

  Directe lijnen met fabrikant

  Toegang tot topservice

  Snelle levering

  Referenties

  Gerard | FROMM Contact