verpakkingsoplossingen

Luchtkussen opvulmateriaal

Airpad® hét betaalbare en flexibele verpakkingsmateriaal

Opvullen kan goedkoper met Airpad®. Deze gepatenteerde oplossing levert een kostenbesparing op van tussen de 30 en 35 procent ten opzichte van papier, karton, polyurethaan en polystyreen. Airpad® is een uniek inpaksysteem. Je maakt luchtkussens op maat op de plaats van inpakken als vulmateriaal. Je kan kiezen uit een oneindige hoeveelheid verschillende afmetingen luchtkussens die desgewenst door elkaar geproduceerd kunnen worden. Andere vorm? Pas de luchtvulling eenvoudig aan de in te pakken producten en dozen aan.

Onze Verpakkingsoplossing

Systemen kleine tot middelgrote gebruikers

Onze systemen stellen iedere pakketverzender in staat om:

  • snel dozen op te vullen voor het inpakken
  • hygiënisch en ergonomisch te werken
  • weinig afval  te hebben tijdens proces
  • flexibel uitbreidingen in te zetten gedurende piektijden

Neem contact op met één van onze experts en ontdek hoeveel je kunt besparen op opvulmateriaal

FROMM opvulmateriaal

Wij hebben een ruim aanbod van dispenser- en distributiesystemen. Of je nu werkt vanaf een eenvoudige paktafel of zoekt naar een geïntegreerd systeem voor je distributiecentrum. Zowel voor vaste werksituaties als voor flexibel inzetbare systemen ben je bij FROMM aan het juiste adres. Onze specialisten komen desgewenst bij je langs om op locatie de mogelijkheden te bekijken en je wensen door te spreken.

Airpad® verpakkingsmateriaal

Verpakken naar wens

Duurzaam en milieuvriendelijk opvulmateriaal

Referenties

Remco Lintner – Directeur, Lintner B.V. ‘Binnen Lintner BV besteden wij veel aandacht aan het welzijn van onze medewerkers en een efficiënte werkwijze in ons magazijn. Daarnaast vinden onze klanten het steeds belangrijker dat wij binnen 24 uur leveren. Dankzij de Airpad Systemen van FROMM en de leverbetrouwbaarheid zijn wij iedere dag in staat...

Lees meer >