Industrieën

Distributiecentra

Distributiecentra - Stevige concurrentie en hoge prestatiedruk vragen om innovatieve verpakkingsoplossingen

Nederland is een logistieke hotspot. Dat brengt stevige concurrentie voor distributiecentra met zich mee. Onder die hoge prestatiedruk maken orderpickers, heftrucks én verpakkingsmachines overuren. FROMM foliewikkelmachines zijn ontworpen om onder hoge werkbelasting uitmuntend te blijven presteren. Daarnaast bieden wij Airpad® opvulmateriaal en hoogwaardige doos-omsnoermachines. Kortom alles wat jij nodig hebt om zorgeloos de concurrenten voor te blijven.

Producten

Onze oplossingen

ga naar omsnoeren

Producten

Omsnoeren

Omsnoeren is een bijzonder effectieve methode om je ladingen te stabiliseren

ga naar omsnoeren
ga naar opvulmateriaal

Producten

Luchtkussen opvulmateriaal

Airpad® biedt betaalbare en flexibele bescherming

ga naar opvulmateriaal

Kennispartner voor distributiecentra

FROMM is de kennispartner voor distributiecentra als het om optimalisatie van het end-of-line-verpakkingsproces gaat. Wij hebben specialisten in huis die mee kunnen denken over de beste vol- of semiautomatische oplossingen voor jouw wensen. Onze Zwitserse R&D experts werken dag-in-dag-uit aan nieuwe oplossingen om nog sneller, lichter en slimmer te verpakken. Zo houdt FROMM je met innovatie voorop in de markt.

Uitmuntende ondersteuning

Wij denken niet alleen met je mee, maar bieden ook uitmuntende ondersteuning. Je kunt rekenen op het serviceteam van FROMM. Zij zorgen dat onze verpakkingsmachines non-stop draaien zodat jij je kunt richten op jouw uitdagingen zoals:

 • De hoge concurrentiegraad in Nederland;
 • Veel overpakken;
 • Just-in-time;
 • Korte doorlooptijden;
 • Veiligheid en ergonomie medewerkers;
 • Snelheid;
 • Jouw MVO beleid;

MVO, recycling en kostenbesparing

Wij zorgen dat jij met minder verpakkingsmateriaal het vereiste resultaat kunt realiseren. Omdat niet alleen in het materiaal, maar ook in het omliggende proces besparingen te realiseren zijn, innoveren wij alle aspecten van het verpakkingsproces. Wij helpen verpakkingslijnen optimaliseren, leveren hoppers op maat en innoveren materialen zoals PET-band, voorgerekte wikkelfolie en Airpads™. Deze verpakkingsmaterialen zijn oneindig recyclebaar. Dat is goed voor het milieu en voor jouw portemonnee. Lichter gewicht en lager verbruik leveren aantoonbaar besparingen op. Benieuwd wat het jou kan opleveren? Wij brengen je terugverdientijd en besparingen graag in kaart!

Zoek je innovatieve verpakkingsoplossingen?

Onze experts staan klaar om je te adviseren over de best mogelijke verpakkingsoplossingen voor distributiecentra.

  Referenties

  Abdelhak Bilal – Magazijnmedewerker bij Econosto “Op onze afdeling Expeditie hebben we regelmatig te maken met afwijkende of grote verpakkingsafmetingen. De FROMM armwikkelmachine heeft voor ons een duidelijke verbetering opgeleverd op het gebied van efficiency doordat we nu alle verpakkingsafmetingen machinaal wikkelen.”

  Lees meer >

  Remco Lintner – Directeur, Lintner B.V. ‘Binnen Lintner BV besteden wij veel aandacht aan het welzijn van onze medewerkers en een efficiënte werkwijze in ons magazijn. Daarnaast vinden onze klanten het steeds belangrijker dat wij binnen 24 uur leveren. Dankzij de Airpad Systemen van FROMM en de leverbetrouwbaarheid zijn wij iedere dag in staat...

  Lees meer >