Contact
Pack with a smile

De markten van Fromm

Voor elke markt een passende verpakkingsoplossing
Bekijk producten
De markten van Fromm
Voor elke markt een passende verpakkingsoplossing
Bekijk producten

Markten

WIJ LEVEREN DE PERFECTE OPLOSSING BINNEN JOUW MARKT

Onze betrouwbare verpakkingsoplossingen zijn perfect voor grootverbruik in markten van A tot Z. Van de betonindustrie tot distributiecentra en van logistiek tot de metaalindustrie. In ons uitgebreide aanbod vind je gegarandeerd de juiste oplossing voor jouw bedrijf. De grootste voordelen van onze producten? Stabiel verpakken tegen een lage kostprijs. Optimale bescherming tegen beschadigingen. Geschikt voor een hoge werkbelasting gedurende de hele dag. Eenvoudig te bedienen én onderhoudsarm. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Benieuwd wat we kunnen betekenen voor jouw markt? Neem contact met ons op.

pijltje

Markten

Distributiecentra

Nederland is een logistieke hotspot. Dat brengt stevige concurrentie voor distributiecentra met zich mee. Onder die hoge prestatiedruk maken orderpickers, heftrucks én verpakkingsmachines overuren. FROMM foliewikkelmachines zijn ontworpen om onder hoge werkbelasting uitmuntend te blijven presteren. Daarnaast bieden wij Airpad® opvulmateriaal en hoogwaardige doos-omsnoermachines. Kortom: alles wat jij nodig hebt om zorgeloos de concurrenten voor te blijven.

Bekijk deze markt
High bay

Markten

Betonindustrie

Voor de betonindustrie is just-in-time management van groot belang. We zien dat betonfabrieken het steeds drukker krijgen. Ze moeten meer realiseren met kortere doorlooptijden. De oplossing? Onze betrouwbare omsnoermachines. Deze blijven áltijd doorgaan. Zelfs onder de meest heftige werkomstandigheden. Door het slimme ontwerp, het minimum aan bewegende delen en het zelfreinigende systeem zijn de machines ook nog eens onderhoudsarm. Gaat er toch iets mis? Dan reken je op uitstekende service.

Bekijk deze markt
betonindustrie

Markten

Houtindustrie

Ook voor de houtindustrie hebben we passende oplossingen. Ons advies? Gebruik verpakkingsmateriaal dat meebeweegt. Afhankelijk van temperatuur en vochtgehalte zet hout uit of krimpt het juist in. Voor de houtindustrie is het daarom belangrijk om verpakkingsmateriaal te gebruiken dat tijdens transport en opslag meebeweegt. PET-band biedt uitkomst. Met een uitmuntend rekvermogen zorg je dat je met minimaal verlies van elasticiteit houtpakketten en -bundels strak omsnoert. Lange planten of plinten? Dan zijn onze verticale foliewikkelmachines en tunnelwikkelaars perfect.

Bekijk deze markt
Strapping wood

Markten

Metaalindustrie

In de metaalindustrie werk je met korte doorlooptijden om producten just-in-time naar je klant te brengen. Onze robuuste machines zijn uitermate goed bestand tegen heftige werkomstandigheden. Zo is ons kwalitatief hoogwaardige omsnoerband ijzersterk, het roest niet én zorgt ervoor dat staal goed bij elkaar blijft. Hoe zwaar je lading ook is! Wij zijn dan ook niet voor niets sinds jaar en dag vertegenwoordigd in de metaalindustrie.

Bekijk deze markt
Industry

Markten

Agriculture

Stevig verpakken en efficiënt werken. Dát is wat je nodig hebt in de landbouwindustrie. Je werkt namelijk altijd met korte doorlooptijden. En producten die razendsnel bij de klant terecht moeten komen. Onze robuuste verpakkingsmachines zijn bestand tegen werkomstandigheden van A tot Z. Zo is ons omsnoerband oersterk, het roest niet én zorgt ervoor dat stapels goed op hun plekken. Of dat nou kratten, fusten, kisten of dozen zijn. Ook de transportlading gaat hierdoor stabiel de vrachtwagen in. En je lading blijft gedurende de rit nog keurig overeind ook!

Bekijk deze markt
Landbouwindustrie | FROMM

Markten

Webwinkels

Voordelig, ergonomisch en snel inpakken, tevreden uitpakken. Dat is wat je nodig hebt als webwinkel. Wij regelen het voor je. Onze verpakkingsoplossingen voor webwinkels zorgen voor optimale bescherming tijdens transport, een ergonomische werkplek voor je medewerkers, de laagste prijs per ingepakt product én een geweldige uitpakbeleving. Het resultaat? Blije klanten. En dat is precies wat telt.

Bekijk deze markt
Webwinkels | FROMM
Ronald | FROMM Contact