Contact

Foliewikkelen

Wikkelmachines

Bekijk producten

Foliewikkelen

Wikkelmachines
Bekijk producten

FROMM produceert hoogwaardige wikkelmachines voor grootverbruik in markten van A tot Z. Van de betonindustrie tot distributiecentra en van de houtindustrie tot agriculture. De foliewikkelaars zijn stuk voor stuk onderhoudsarm, eenvoudig in bediening, betrouwbaar én geschikt voor een hoge werkbelasting gedurende de hele dag. Dit is wat je nodig hebt.

Foliewikkelaars: stabiel verpakken en optimale bescherming

Met onze foliewikkelaars wikkel je dunne folie rondom een product of pallet. Met een hoogwaardige wikkelmachine van FROMM worden je materialen gebundeld, gezekerd en optimaal beschermd tegen beschadigingen en vuil. Het is een relatief goedkope en eenvoudige manier om je lading tijdens het transport veilig te zekeren. Onze duurzame, betrouwbare en doordachte machines zijn geschikt voor het verpakken van elk soort product of zending. Ook die van jou.

Een foliewikkelaar op maat

Voor zo laag mogelijke kosten per verpakking vraagt elke gebruiksintensiteit en productsoort om een oplossing op maat met bijpassende investering. Precies daarom bieden wij verschillende wikkelmachines aan. Volautomatische foliewikkelaars voor grote volumes en hoogwaardige verpakkingseisen, maar ook machines voor kleine tot middelgrote gebruikers. Zo hebben we altijd de juiste oplossing.

De voordelen van een FROMM wikkelmachine

Ook al zijn al onze wikkelmachines verschillend. Ze hebben een aantal mooie voordelen met elkaar gemeen.

Komen ze:

 • Bewezen kwaliteit voor een concurrerende prijs
 • Eenvoudig te bedienen
 • Verkrijgbaar in meerdere ringdiameters
 • Aanpasbare wikkelsnelheid
 • Onderhoudsvriendelijk
Foliewikkelen | Fromm

Onderhoud aan je wikkelmachine

Bij FROMM stopt het niet na de levering van je foliewikkelaar. Ook voor het onderhoud staan wij voor je klaar. Want natuurlijk wil je dat je wikkelmachine zo lang mogelijk meegaat en optimaal presteert. Om dit te realiseren is vakkundig onderhoud van groot belang. Daarom bieden wij drie soorten servicepakketten aan: goud, zilver en brons. Je kiest zelf het serviceniveau dat het beste bij je wensen past. Onze servicemonteur komt bij jou langs op locatie. Is er onverhoopt een storing? Ook dan schieten wij te hulp. Zo kun je altijd zonder problemen blijven verpakken.

Wikkelmachines | FROMM

De beste wikkelmachine voor je verpakkingsproces

Op zoek naar de beste foliewikkelaar voor jouw toepassing? Onze experts helpen je graag om een weloverwogen keuze te maken. Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.


  Houthandel Bogaerd

  Referentie

  Boogaerdt hout

  ”Dankzij FROMM maken we op een zo efficiënt mogelijke manier gebruik van verpakkingsmateriaal.”

  Verder lezen
  Omsnoeringsapparaat | FROMM Nederland | Werkcon B.V.

  Referentie

  Werkcon B.V.

  “FROMM is een partij waarmee wij al meer dan 25 jaar naar volle tevredenheid mee samenwerken."

  Verder lezen
  LTL Woods | Bas Speyer | FROMM

  Referentie

  LTL Woodproducts

  Bas Speyer – Controleur en loodsmedewerker bij LTL Woods ‘Wij willen onze houtproducten stevig omsnoerd naar onze klanten versturen en werken graag met betrouwbare apparatuur waarmee we snel en prettig werken. Daarom kiezen wij voor de PET- en staalbandapparaten van FROMM.’

  LTL Woodproducts

  Producten

  Onze oplossingen

  Oplossing

  Omsnoeren

  Oplossing

  Foliewikkelen

  Oplossing

  Opvulmateriaal

  Frank | FROMM Contact