Contact

Foliewikkelen

Wikkelfolie

Bekijk producten

Foliewikkelen

Wikkelfolie

Bekijk producten

Foliewikkelen

Wikkelfolie
Bekijk producten

Wikkelfolie, ook wel bekend als stretchfolie, is een dunne en flexibele plastic folie die wordt gebruikt voor het verpakken en beschermen van producten tijdens transport of opslag. Geen distributiecentrum of webwinkel kan zonder. Perfect om je producten beschermd, stabiel, veilig én spatwaterdicht te verzenden. Dat wil jij toch ook?

Wikkelfolie: bespaar kosten door voor dunnere folie te gaan of tot maximaal 360% te rekken

Het gebruik van de juiste rekfolie is van onschatbare waarde in vergelijking met de kosten van mogelijke schade tijdens verzending of opslag. Met onze wikkelfolie ben je verzekerd van de beste standaard. Door de optimale bescherming verbeter je de verpakkings- en verzendefficiëntie binnen je bedrijf.

Ons aanbod in wikkelfolie is uitgebreid. Van helder tot zwart; van dik tot dun. Daarnaast is onze folie beschikbaar in formaten van A tot Z. Dus. Wil jij dat jouw pakket, pallet of andere lading veilig en beschermd is? Wij helpen je bij de keuze van de rekfolie die het beste bij je wensen en behoeften past.

Verbruiksmateriaal

Wikkelfolie

Onze wikkelfolie

Onze wikkelfolie

Wij leveren passende wikkelfolie voor al onze machines.

Vraag offerte aan

Waarom wikkelfolie?

Wikkelfolie wordt gebruikt om producten te beschermen tegen stof, vuil, vocht en beschadiging tijdens transport of opslag. Ook is het ideaal om producten bij elkaar te houden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dozen op een pallet. Door de folie om producten te wikkelen, wordt er een stevige en veilige verpakking gecreëerd. Dit voorkomt dat producten verschuiven of beschadigd raken.

Het aanbrengen van wikkelfolie kan handmatig gebeuren. Ook zijn er automatische wikkelaars beschikbaar die het proces volledig automatiseren. Het gebruik van een machine leidt doorgaans tot een efficiënter gebruik van de folie én minder afval. Niet alleen kostenbesparend, maar ook milieuvriendelijk dus.

Door gebruik te maken van de geschikte folie die past bij je bedrijfsvoering, bespaar je op je verpakkingskosten. Wil jij ladingen stabiliseren en beschermen met zo min mogelijk wikkelfolie? Met FROMM zit je goed.

Onze wikkelfolie
Wikkelfolie | FROMM

Wikkelfolie en de beste wikkelmachines

Geen wikkelfolie zonder wikkelmachine. Als je het ons vraagt, tenminste. Met onze foliewikkelaars wikkel je folie rondom een product of pallet. Zo worden je materialen gebundeld, gezekerd en optimaal beschermd. Een relatief goedkope en eenvoudige manier om je lading tijdens transport veilig te zekeren. Onze duurzame, betrouwbare en doordachte machines zijn geschikt voor het verpakken van elk soort product of zending. Ook die van jou.

Ons aanbod aan foliewikkelmachines is uitgebreid. Toch hebben alle machines een aantal kenmerken met elkaar gemeen. Ze zijn gemaakt van een bewezen kwaliteit voor een concurrerende prijs. Eenvoudig te bedienen. Verkrijgbaar in meerdere ringdiameters én met een aanpasbare wikkelsnelheid. Als klap op de vuurpijl zijn ze nog onderhoudsvriendelijk ook. Rest ons nog één vraag. Voor welke wikkelmachine ga jij?

Onze wikkelmachines
Foliewikkelen | Fromm

Op zoek naar sterke wikkelfolie?

Je bent bij FROMM aan het juiste adres. Onze experts geven je graag advies. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.


  Houthandel Bogaerd

  Referentie

  Boogaerdt hout

  ”Dankzij FROMM maken we op een zo efficiënt mogelijke manier gebruik van verpakkingsmateriaal.”

  Verder lezen
  Omsnoeringsapparaat | FROMM Nederland | Werkcon B.V.

  Referentie

  Werkcon B.V.

  “FROMM is een partij waarmee wij al meer dan 25 jaar naar volle tevredenheid mee samenwerken."

  Verder lezen
  LTL Woods | Bas Speyer | FROMM

  Referentie

  LTL Woodproducts

  Bas Speyer – Controleur en loodsmedewerker bij LTL Woods ‘Wij willen onze houtproducten stevig omsnoerd naar onze klanten versturen en werken graag met betrouwbare apparatuur waarmee we snel en prettig werken. Daarom kiezen wij voor de PET- en staalbandapparaten van FROMM.’

  LTL Woodproducts

  Producten

  Onze oplossingen

  Oplossing

  Omsnoeren

  Oplossing

  Foliewikkelen

  Oplossing

  Opvulmateriaal

  Frank | FROMM Contact