Contact

Duurzaam verpakken?

Bespaar kosten en verbeter je ecologische voetafdruk

Duurzaam verpakken?

Bespaar kosten en verbeter je ecologische voetafdruk

Overstappen op duurzaam verpakken? Goed bezig! Wij leveren duurzaam verpakkingsmateriaal én machines die in staat zijn optimaal gebruik te maken van het materiaal.

  • Duurzame, recyclebare verpakkingsmaterialen
  • Machines die produceren met een minimum aan (rest)afval
  • Bijzonder sterke verpakkingsmaterialen
  • Efficiënt gebruik van verpakkingsmateriaal

Meteen contact opnemen

De voordelen van duurzaam verpakken

De afgelopen jaren hebben wij hard gewerkt aan unieke, duurzame verpakkingsmethodes. En dat is gelukt! We fabriceerden verpakkingen die stuk voor stuk recyclebaar én ecologisch zijn. Kies je voor FROMM, dan draag je bij aan het milieu.

Verbeter jouw ecologische voetafdruk
Zowel consumenten als bedrijven zijn milieubewuster. Een duurzame manier van verpakken hoort daarbij. Hoe milieuvriendelijker de verpakking, hoe beter jouw ecologische voetafdruk. En dat is wat je wilt, toch?

Bespaar kosten op verpakken
De combinatie van het juiste verpakkingsmateriaal en een passende verpakkingsmachine brengt jouw verpakkingskosten flink omlaag. Er wordt minder materiaal verspild, minder (rest)afval geproduceerd én je producten worden efficiënter verpakt.

Een beter imago voor je bedrijf
Zoals we al aangaven is menig mens bezig met duurzaamheid. Toon jij als bedrijf aan dat je er alles aan doet om ook bij te dragen aan het milieu, scoor je pluspunten. Resultaat? Een beter imago én een beter milieu. Win win!

Aan de slag

Direct beginnen met het duurzaam verpakken van je producten? Neem contact met ons op. Onze specialist voorziet je graag van advies.


    Ronald | FROMM Contact