Contact

markten

Webwinkels

markten

Webwinkels

Webwinkels - Veilig inpakken mét inpakbeleving

Snel en ergonomisch werken, zonder verspilling van verpakkingsmateriaal maar mét een geweldige uitpakbeleving voor je klant. Dat is wat je wil als webwinkel. Je werkt met consumenten die hoge verwachtingen hebben. Snelle levertijden en goed verpakte producten zijn dan ook meer dan belangrijk. Onze verpakkingsoplossingen voor webwinkels bieden uitkomst. Wij zorgen dat jouw producten heelhuids bij je klanten aankomen. En dat alles nog ergonomisch en duurzaam ook.

Producten

Onze verpakkingsoplossingen

Oplossing

Opvulmateriaal

Oplossing

Smartfill

Oplossing

Airpad systemen

Oplossingen speciaal voor webwinkels

Wij hebben de nodige ervaring in verpakkingsmethoden voor webwinkels. Het is belangrijk dat je producten veilig bij je klanten aankomen. En graag snel een beetje. FROMM staat voor je klaar. Naast standalone oplossingen realiseren wij ook op maat gemaakte inpakplaatsen. Geheel afgestemd op de wensen en behoeften van jouw webwinkel. Zo hebben we Airpad SmartFill: een totaaloplossing voor een ergonomisch én voordelig verpakkingsproces. Dit systeem berekent zelf het ideale aantal luchtkussens voor elke doos. Niet teveel, niet te weinig. Zo realiseer je de laagste prijs per ingepakt product. Net als optimale bescherming tijdens transport én een ergonomische werkplek voor je medewerkers.

Voordelig inpakken, tevreden uitpakken

Natuurlijk wil je als werkgever voordelig inpakken. Begrijpen we. En daarom hebben wij onze Airpad luchtkussens ontwikkeld. Perfect om je producten te fixeren en stootbestendig te maken. Wist je dat deze luchtkussens voor 99% uit lucht bestaan? Voordelig en ontzettend duurzaam. En dit is niet alleen voordelig voor je portemonnee, ook voor je klanten. Ons duurzaam opvulmateriaal zorgt namelijk voor een geweldige én groene uitpakbeleving. Zo mag Airpad PAPER gewoon bij het oud papier. Het resultaat? Tevreden klanten.

Een ergonomische inpakplaats

Gezonde, productieve en gemotiveerde medewerkers zijn essentieel voor het succes van je bedrijf. Ergonomisch verpakken draagt bij aan dit succes. Het is efficiënt én houdt je medewerkers gezond. Wij staan voor je klaar en realiseren een ergonomische inpakwerkplek voor jouw werknemers. Met een in hoogte verstelbare inpaktafel, bijvoorbeeld. En voldoende opslagruimte. De beste inpakplekken waar iedereen milieuvriendelijk en vlot kan inpakken worden werkelijkheid.

Hoe verloopt het transport van jouw producten?

De hoogste tijd om je pakketten goed in te pakken en te vervoeren zonder dat de producten beschadigen. In ons assortiment vind je diverse oplossingen: omsnoeren, wikkelen en opvullen. Onze experts staan klaar om je te adviseren over de best mogelijke verpakkingsoplossingen voor webwinkels.

  Omsnoeringsapparaat | FROMM Nederland | Werkcon B.V.

  Referentie

  Werkcon B.V.

  “FROMM is een partij waarmee wij al meer dan 25 jaar naar volle tevredenheid mee samenwerken.”

  Werkcon B.V.
  LTL Woods | Bas Speyer | FROMM

  Referentie

  LTL Woodproducts

  “Wij willen onze houtproducten stevig omsnoerd naar onze klanten versturen en werken graag met betrouwbare apparatuur waarmee we snel en prettig werken. Daarom kiezen wij voor de PET- en staalbandapparaten van FROMM.”

  LTL Woodproducts
  Econosto | Abdelhak Bilal | FROMM

  Referentie

  Econosto

  “Op onze afdeling Expeditie hebben we regelmatig te maken met afwijkende of grote verpakkingsafmetingen. De FROMM armwikkelmachine heeft voor ons een duidelijke verbetering opgeleverd op het gebied van efficiency doordat we nu alle verpakkingsafmetingen machinaal wikkelen.”

  Econosto
  Frank | FROMM Contact