Heeft jouw bedrijf een verpakkingsmachine nodig, maar wil je er niet direct een aanschaffen? Dan hebben wij mooi nieuws. Bij FROMM ben je op de juiste plek. Benieuwd naar de voordelen en welke verpakkingsmachines wij verhuren? We praten je bij.

 

Een verpakkingsmachine huren: dit zijn de voordelen

Het huren van een verpakkingsmachine kan een uitkomst zijn voor je bedrijf. Waarom? Wij hebben de grootste pluspunten voor je op een rij gezet.

  • Voordelig. Misschien is er op dit moment geen geld voor een investering, of heb je andere prioriteiten? Door een verpakkingsmachine te huren, doe je geen grote uitgave. Maar je profiteert wél meteen van de voordelen van de machine.
  • Flexibel. Wisselende productiecapaciteit nodig? Dan is het huren van een verpakkingsmachine ideaal. Zo ben je flexibel en schaal je snel op tijdens piekseizoenen.
  • Eerst uittesten. Met een verpakkingsmachine bespaar je op arbeidsuren en verkort je de doorlooptijden. Eerst zien, dan geloven? Door een machine te huren, kun je hem vrijblijvend uittesten voor een langere periode. Zo ervaar je deze voordelen zelf, zonder dat je ergens aan vast zit. Kopen kun je daarna altijd nog doen.
  • Altijd mogelijk. Ben je (nog) geen klant bij FROMM? Ook dan kun je gewoon een verpakkingsmachine huren. Inclusief de service die wij al onze klanten bieden.

 

Deze verpakkingsmachines hebben wij in huis

Bij FROMM hebben we drie soorten verpakkingsmachines beschikbaar voor de verhuur: PM-machines, wikkelmachines en papier opvulmachines.

 

1. Een PM-machine huren

Een PM-machine is een omsnoermachine voor dozen, pakketten, pallets en bundels. Deze machines zijn onderhoudsarm, zeer betrouwbaar en geschikt voor een hoge werkbelasting. Ben je van plan een PM-machine te huren? Dat is al mogelijk vanaf €46,- per maand.

 

2. Een wikkelmachine huren

Wikkelmachines zijn er in diverse uitvoeringen. Voor de verhuur bieden we zowel wikkelrobots als horizontale palletwikkelaars en semi-automatische verticale foliewikkelmachines aan. Daardoor is er altijd wel een machine die past bij jouw bedrijfsvoering. Een wikkelmachine huren kan bij ons vanaf €77,- per maand.

 

3. Een papier opvulmachine huren

Wanneer e-commerce een prominente rol speelt binnen je bedrijfsvoering, kan het huren van een papier opvulmachine een uitkomst zijn. Wij verhuren zowel één machine voor bij een tafel als machines voor complete integraties met tot tientallen inpaktafels. Alles is mogelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Vraag het aan onze specialisten.

 

Een verpakkingsmachine huren inclusief service

Huur je een verpakkingsmachine bij FROMM? Dan zit onze service bij de prijs inbegrepen. We leveren de machine op locatie en installeren hem voor je. En heb je vragen? Stel ze direct aan onze monteur.

Ook bij storingen staan we voor je klaar. Laat ons weten wat er aan de hand is, dan komt er zo snel mogelijk een monteur jouw kant op om het probleem op te lossen. Huur je bij ons, dan krijg je een totaalpakket. Inclusief alle service die je van ons gewend bent.

 

Wil jij een verpakkingsmachine huren?

Dan is FROMM je graag van dienst. We hebben diverse omsnoermachines en wikkelmachines beschikbaar voor verhuur. Onze specialisten kijken graag met je mee welke verpakkingsmachine het beste past op jouw locatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.