Contact

Verpakkingsmachine huren?

Ja het kan!

Een verpakkingsmachine huren? Ja, het kan!

Verpakkingsmachine huren?

Ja het kan!
Een verpakkingsmachine huren? Ja, het kan!

Wil je niet direct een verpakkingsmachine aanschaffen, maar zou het wel ontzettend handig zijn om er een op locatie te hebben? Dan hebben wij mooi nieuws! Via FROMM verhuren we nu namelijk machines. Ideaal voor piekseizoenen of juist om de voordelen van een verpakkingsmachine tijdelijk te ervaren.

  • Er is geen grote investering nodig
  • Je bent flexibel bij grote pieken in je productiecapaciteit
  • Ook als je nog geen klant ben bij FROMM kun je machines huren

Verpakkingsmachines huren

Er zijn twee soorten verpakkingsmachines die we verhuren.

Ben je werkzaam in een logistiek distributiecentrum, groothandel of een fabriek met hoge capaciteit. Dan is het aan te raden een verpakkingsmachine aan te schaffen of te huren! Het enige wat je dan nog nodig hebt is het verpakkingsmateriaal. Daar helpen we je natuurlijk ook bij.

Kosten van een verpakkingsmachine huren

Een verpakkingsmachine huren scheelt aanzienlijk in de kosten. We hebben een aantal scherpe prijzen voor je op een rij gezet zodat je weet waar je aan begint.

  • PM machines voor het omsnoeren van dozen zijn te huur vanaf € 46,- per maand
  • Foliewikkel machines zijn te huren vanaf € 77,- per maand

Deze prijzen zijn gebaseerd op een looptijd van 5 jaar. Natuurlijk ben je vrij om zelf de looptijd aan te passen naar wat korter of juist een langere periode. Hoe langer de huurperiode, hoe gunstiger het maandelijkse bedrag.

Service bij de huur van verpakkingsmachines

Wanneer je een verpakkingsmachine huurt profiteer je uiteraard ook van onze service. Machines worden op locatie geleverd en voor je geïnstalleerd. Een FROMM monteur staat tot je beschikking om eventuele vragen te beantwoorden.

Geeft de verpakkingsmachine onverhoopt een storing? Dan meld je eenvoudig een storing aan en staat de monteur zo snel mogelijk bij je op de stoep.

Ook een verpakkignsmachine huren? Onze expert staat voor je klaar!


    Frank | FROMM Contact