FROMM Nederland is een bevlogen, betrouwbaar en kwaliteitsgericht familiebedrijf die de partner is voor alle bedrijven die haar goederen veilig transporteerbaar wil maken.

Aaldrik Drenth en Freek van Kooten vormen per 1 januari 2018 het nieuwe managementteam van het bedrijf. Aaldrik Drenth, voormalig commercieel directeur van het bedrijf zal de functie van algemeen directeur bekleden met sales en service in zijn portefeuille. Freek van Kooten bekleedde al enige tijd de functie van hoofd administratie, ICT en PZ en zal in zijn nieuwe rol als financieel directeur verantwoordelijk zijn voor de financiën, inkoop en automatisering. Verbindende koers In de aanloop naar deze directiewisseling is geïnvesteerd in vaardige professionals die snel schakelen in de wereld van nu.

De gemeenschappelijke gedachte van het nieuw gevormde team is helder:

“Wij willen een sterke verbondenheid met onze klant! Dit betekent dat wij vanuit onze rol als kennispartner samen met de klant investeren in optimale verpakkingsoplossingen”. FROMM Nederland B.V. heeft in dit kader nieuwe strategische en tactische keuzes gemaakt waarvan de eerste zichtbare uitingen eind november 2017 zijn gepresenteerd op de Logistica Vakbeurs. Ook achter de schermen worden nu grote stappen gezet die het fundament zijn voor een nóg klantgerichter FROMM Team!