Wil je extra flexibel zijn in het magazijn? En dus niet afhankelijk van één vaste locatie of netstroompunt? Onze AP100 biedt uitkomst. Deze machine produceert luchtkussens als geen ander. Geheel draadloos én automatisch. Zo werken je medewerkers efficiënt, flexibel en ergonomisch. En je goederen worden nog optimaal beschermd ook. Eén ding is zeker. Je magazijn inrichten met de AP100 is de juiste keuze. Lees even verder!

 

Flexibele inpaktafel in je magazijn

De inpaktafel in je magazijn vormt de basis voor een gestroomlijnd proces. Natuurlijk wil je dat je medewerkers efficiënt inpakken. Maar óók een gezonde werkhouding is belangrijk. Wat als je dit combineert? Een flexibele inpaktafel komt al gauw om de hoek kijken. Vaak is dit een tafel op wielen met draadloze apparatuur. Bouw dit uit met accessoires die de ergonomie verbeteren, zoals een verrijdbare container of hopper. Zo kunnen je medewerkers gaan en staan waar ze willen. Mét oog voor hun gezondheid.

 

Over de AP100

Onze draadloze luchtkussen machine AP100 draagt bij aan zo’n flexibele inpaktafel. Een razendsnelle krachtpatser, inzetbaar voor zowel groot- als kleingebruikers van Airpad® luchtkussenfolie. Enkele kenmerken:

  • Voorzien van een 9 Ah batterij
  • Produceert meer dan 400 meter Airpad® luchtkussens
  • Per dag op één volle batterij
  • Geen netsnoer nodig

Het is tevens mogelijk om de AP100 een constante productie te laten draaien. Op die manier wordt er meer dan 700(!) meter luchtkussenfolie geproduceerd. Deze vorm van magazijn automatisering brengt veel voordelen voor je bedrijf én medewerkers. We vertellen je meer.

 

Voordelen magazijn automatisering

Magazijn automatisering heeft in de loop der jaren een enorme groei meegemaakt. Wij begrijpen waarom. De factor tijd wordt belangrijk dan het al was. Automatisering helpt je tijd besparen én het maakt werk leuker en efficiënter. Maar er zijn meer voordelen.

  1. De directe kosten gaan omlaag
  2. Je medewerkers worden minder belast
  3. Consistente workflow in het magazijn
  4. Verhoogde veiligheid op de werkvloer
  5. Minder schade in je magazijn

 

Aan de slag met het optimaal inrichten van je magazijn

FROMM staat voor je klaar. We adviseren je graag over de juiste producten om jouw magazijn zo efficiënt mogelijk in te richten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op.