Er zijn veel ontwikkelingen gaande in de bouwlogistiek. Hierdoor kom je als producent van bouwmaterialen voor een uitdaging te staan. Want hoe verpak je je producten zo efficiënt mogelijk? Voor een soepel en veilig transport heb je de allerbeste kwaliteit nodig. Goed nieuws. Onze FV350 maakt het mogelijk. Lees even verder en ontdek het zelf!

 

Ontwikkelingen in de bouwlogistiek

De focus in de bouw lag de afgelopen jaren voornamelijk op de verduurzaming en innovatie van bouwobjecten zelf. Het bouwproces was niet of nauwelijks onderdeel van efficiencyverbetering. Dat is nu wel anders; de bouw is continu in beweging. Dit brengt veel voordelen met zich mee. Denk aan een afname van vrachtverkeer en minder CO2-uitstoot. Maar het gaat óók gepaard met een uitdaging.

 

De bouwlogistiek voor een uitdaging

Steeds meer bouwprojecten vinden plaats in stedelijk gebied. Het gevolg? Materialen moeten vervoerd worden naar bouwplaatsen midden in de stad. Veilig én just in time. Vaak zijn dit gebundelde goederen in volle vrachten. Een degelijke verpakking is dan van levensbelang.

 

Een veilig transport van bouwmaterialen

Geen zorgen. Wij grijpen deze uitdaging met beide handen aan. Hoe? Met onze verticale foliewikkeloplossingen. Zo zorgen wij voor een gestroomlijnd en veilig transport van bouwmaterialen. Perfect voor langwerpige objecten die je vaak tegenkomt in de bouw. Betrouwbaar, automatisch én onderhoudsarm.

 

Over de FV350

Onze FV350 is zo’n verticale foliewikkelmachine. En wát voor een. Met deze gebruiksvriendelijke machine wikkel je binnen no-time bundels met langwerpige producten. Denk aan planken, plinten, profielen, buizen en andere langwerpige colli. Geschikt voor een hoge werkbelasting gedurende de hele dag. Enkele kenmerken op een rij:

  • Eenvoudige bediening
  • Verkrijgbaar in meerdere ringdiameters
  • Dubbel folierolsysteem
  • Touchscreen bediening
  • Aanpasbare wikkelsnelheid

Meer weten over de werking? Check onderstaande video.

 

Zwaar foliewikkelwerk in de bouwlogistiek?

Dan is onze Octomeca V weer perfect. Deze robuuste, verticale foliewikkelmachine is klaar om je zwaarste foliewikkelwerk uit handen te nemen. De machine gaat tot reusachtige diameters en is geschikt voor loodzware transportladingen. Van palletlading tot bundel en van langwerpige pakketten zonder pallets tot buizen en leidingen. Jij vraagt; de Octomeca V draait.

 

Bouwmaterialen vervoeren?

Dan kies je voor FROMM. Onze experts ontwerpen voor jou het perfecte systeem. En we installeren het ook nog bij je op locatie. Eén ding is zeker. Je bouwmaterialen komen perfect aan op de plaats van bestemming. Vragen? Vragen. Neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar!