Goed werkgeverschap is belangrijk. Dat weet jij als geen ander. Natuurlijk wil je een ergonomisch verpakkingsproces voor je medewerkers. Maar dit proces moet óók voordelig zijn. Goed nieuws: je hoeft niet te kiezen. Airpad SmartFill is dé totaaloplossing voor het optimale verpakkingsproces. Niet alleen voor je werknemers. Ook voor je portemonnee. Klinkt goed? Lees snel verder!

 

Ergonomisch verpakken

Gezonde, productieve en gemotiveerde medewerkers zijn essentieel voor het succes van je bedrijf. Ergonomisch verpakken draagt bij aan dit succes. Het is efficiënt én houdt je medewerkers gezond. Het belang is duidelijk. We horen je denken: hoe laat ik mijn medewerkers zo ergonomisch mogelijk verpakken? Ga aan de slag met een ergonomische inpakwerkplek. Enkele kenmerken:

  • In hoogte verstelbare inpaktafel
  • Verpakkingsmateriaal en dozen boven het werkblad
  • Voldoende opslagruimte en gereedschap binnen handbereik
  • Beeldscherm op ooghoogte

 

Voordelig verpakken met perfecte bescherming

Als werkgever wil je niet alleen ergonomisch, maar óók voordelig verpakken. Dat begrijpen we. Precies daarom hebben wij onze Airpad luchtkussens ontwikkeld. Een effectieve manier om producten te fixeren én stootbestendig te maken. Wist je dat deze luchtkussens voor 99% uit lucht bestaan? Voordeliger wordt het niet. Duurzamer ook niet.

 

Airpad SmartFill: totaaloplossing voor je verpakkingsproces

Een totaaloplossing voor een ergonomisch én voordelig verpakkingsproces. Klinkt te mooi om waar te zijn? Ons nieuwe Airpad SmartFill systeem staat voor je klaar. Dit systeem berekent zelf het ideale aantal luchtkussens voor elke doos. Niet teveel, niet te weinig. De laagste prijs per ingepakt product wordt zo werkelijkheid. Net als optimale bescherming tijdens transport. Het mooiste van alles? Het systeem voldoet aan alle kenmerken voor een ergonomische werkplek. Over een alleskunner gesproken.

 

De werking van Airpad SmartFill

Airpad SmartFill bestaat uit een scanner, shooter én draadloos bedieningspaneel. Het systeem is precies af te stellen op de behoeften van jouw bedrijf. Zo verpak je altijd zo ergonomisch mogelijk met de juiste hoeveelheid beschermend materiaal. En nog volledig automatisch ook. Hoe? Airpad SmartFill doorloopt de volgende stappen.

  • Scannen van lege ruimte in de doos
  • Berekenen van het juiste aantal luchtkussens
  • De shooter levert de voorgesneden luchtkussens
  • De scanner scant een nieuwe doos

 

Meer weten over de werking? Check onderstaande video.

 

Voordelen Airpad SmartFill

Airpad SmartFill brengt veel voordelen met zich mee. Allereerst vereist de verpakker géén speciale kennis over het systeem. Aan de slag! De luchtkussens worden geleverd op armlengte. Optimale ergonomie én productiviteit gegarandeerd. Normaal gesproken gebeurt dit automatisch. Liever handmatig bedienen? Geen probleem. Airpad SmartFill is ook te bedienen met voetpedaal of stem. Zelfs dan levert het systeem tot 60 meter vulling per minuut!

 

Aan de slag met een optimaal verpakkingsproces

Eén ding is zeker: Airpad SmartFill zorgt voor een ergonomisch én voordelig verpakkingsproces. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar!