Airpad™ Systemen produceren on demand luchtkussens van verschillende formaten en samenstellingen, in breedtes tussen 200 en 420 mm met 1, 2, 3 of 4 onafhankelijke luchtkamers. Geheel naar uw wensen en het te verpakken product kan worden gekozen uit diverse foliesoorten, -diktes en een bijna oneindig aantal luchtkussenformaten. Als u dat wenst kunnen de luchtkussens zelfs ‘doosspecifiek’ worden geproduceerd.

Logistiek verpakken moet logisch en efficiënt zijn. Voor zowel grote als kleine e-commerce verzendbedrijven biedt het Airpadprogramma haar afnemers een veelheid aan ergonomische werkstations, waarbij u binnen uw productieproces zo kostenefficiënt mogelijk kunt opvullen. Enerzijds creëert u dit met de standaard FROMM-accessoires, zoals de opvangbak met geïntegreerde tafel en de mini-hopper (opvangsysteem) boven uw inpakplaats waardoor de luchtkussentjes exact boven de doos worden geleid. Anderzijds heeft FROMM alles in huis om binnen uw logistieke proces een exact passend systeem te realiseren.

Kiest u voor een FROMM Airpad™ Systeem dan kiest u voor een degelijk, ergonomisch en betrouwbaar opvulsysteem met de laagste prijs per m³. U kunt direct en zonder investering met het systeem van start gaan terwijl de betrouwbare FROMM-service ervoor zorgt dat u ongestoord verder kunt met uw bedrijfsvoering.

Laat uw besparing vrijblijvend berekenen door een van onze Airpad™-specialisten

 

Neem contact op