Contact

Direct een verpakkingsmachine nodig?

Wij leveren foliewikkelmachines uit voorraad!

Direct een verpakkingsmachine nodig?

Wij leveren foliewikkelmachines uit voorraad!

Een geavanceerde verpakkingsmachine is maatwerk en laat vaak lang op zich wachten. Ontwerpen, importeren, vervoeren, monteren, installeren…. Maar wat als één van de machines kapotgaat en je verpakkingsproces stilstaat? Dan schieten wij te hulp.

We plaatsen binnen no time een foliewikkelmachine bij jou op locatie. Direct uit ons magazijn, door onze monteur geïnstalleerd. Het gaat om een standaard model dat uit te breiden is met extra opties. Kies ervoor om het model op huurbasis aan te schaffen of voordelig te kopen.

Meteen contact opnemen!

  • Je koopt een machine voordelig of huurt er al eentje vanaf € 115,- per maand
  • De machine staat snel bij jou op locatie
  • Jouw bedrijf draait gewoon door
  • We leveren er direct folie bij, deze hoef je dus niet extra te bestellen
  • Je ontvangt een deskundige instructie en gaat razendsnel aan de slag
  • Bepaal je eigen serviceniveau door een Brons, Zilver of Goud servicepakket te kiezen

De FS360 foliewikkelmachine

Onze FS360 is een gebruiksvriendelijke foliewikkelmachine die geschikt is voor allerlei soorten palletladingen. Een perfecte kwaliteitsmachine om snel en solide te verpakken, ergonomisch en veel beter dan dat je uit nood met de hand moet verpakken.

Foliewikkelmachine direct uit voorraad leverbaar | FROMM

Tijdens het ontwerpen van deze machine hebben we de focus gelegd op eenvoud, betrouwbaarheid, veiligheid, kwaliteit en continuïteit. Omdat de machine in onze eigen fabriek zorgvuldig is opgebouwd uit betrouwbare componenten is een minimum aan onderhoud vereist en vormt ook een hoge werkbelasting geen enkel probleem. Dat betekent dat je non-stop en onbezorgd verdergaat met je bedrijfsvoering.

Direct aan de slag met een foliewikkelmachine

De tijd dat je lang moest wachten op een verpakkingsmachine is voorbij. De FS360 foliewikkelmachine staat bij ons in het magazijn jouw naam te roepen. Dus, neem direct contact met ons op.


    Eric | FROMM Contact