Contact

Duurzaam inpakken

Airpad PAPER

Duurzaam inpakken

Airpad PAPER

Het uitpakken van een pakket is een beleving voor je klant. Het besef dat het opvulmateriaal duurzaam is biedt een extra dimensie aan dat geluksmoment. Maak van jouw merk een topmerk én zorg ervoor dat klanten je nooit meer vergeten. Ga voor duurzaam inpakken, start met Airpad PAPER.

Meteen contact opnemen!

Het beste van twee werelden

Met trots presenteren wij de nieuwste lijn luchtkussens om mee op te vullen: Airpad PAPER. De meest innovatieve, duurzame manier om jouw producten te beschermen tijdens de verzending.

Airpad PAPER biedt het beste van twee werelden: lucht en papier. Een opgevulde ruimte bestaat voor 99% uit lucht. Slechts 1% bestaat uit ons papieren materiaal. Hiervan is 75% FSC-gecertificeerd gerecycled materiaal. Het materiaal voldoet aan de eisen waardoor je het weg mag gooien bij het oud papier.

Zo wordt het opvulmateriaal gemaakt

De compacte AP150 airpadmachine produceert luchtkussens in de gewenste grootte. Het papier gaat door de machine heen en transformeert het materiaal tot kussens. Net als de andere airpadoplossingen is ook dit opvulmateriaal zeer betrouwbaar.

Aan de slag met Airpad PAPER

Bij FROMM staat duurzaamheid hoog op de prioriteitenlijst. Daarom blijven we ontwikkelen en realiseren we oplossingen voor een groenere planeet. Bescherm jouw producten optimaal en ecologisch verantwoord. Airpad PAPER.

Start met Airpad PAPER. Onze expert vertelt je er alles over!

 


    Gerard | FROMM Contact